Се подаруваат 3 мали машки мачиња | Огласи за Мачки

Се подаруваат 3 мали машки мачиња | Огласи за Мачки
Се подаруваат 3 мали машки мачиња

Оглас:

Oglas je istekao

Се подаруваат 3 мали машки мачиња (3 месеци) , од домашна вакцинирана мачка, чувани во домашни услови, истренирани да знаат каде им е вецето.

Контакт:

Обjавено од: Natasha Ristic Nikolova
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:335
Истекува: 13.02.2018 (istekao)
Објавен: 17.08.2017Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu