Нудиме одлична работна позиција со европска плата! | Огласи за Работа

Нудиме одлична работна позиција со европска плата! | Огласи за Работа
Нудиме одлична работна позиција со европска плата!

Оглас:

Oglas je istekao

Америчка компнија има потреба од 20 соработници кои се спремни да бидат дел од
Милионски проект кој е моментално во изградба , местата за работа е лимитирани на
20 соработници , флексибилно работно време , без шеф , се работи од секаде , за
Повеке детаљи јавете се на бројот : 078413239 или пратете CV на маил : h.nikola88@yahoo.com
Потенцијална заработка: минимум 100$ до 1000$ неделно!!!
Запомнете! Можноста е само за сериозни луѓе кои што се спремни да направат све за своите
соништа ! Побрзајте местата се лимитирани!
За посериозните луѓе бесплатна обука од 15часа месечно ( Вредноста на обуката : 500$ )
Америчка компнија има потреба од 20 соработници кои се спремни да бидат дел од
Милионски проект кој е моментално во изградба , местата за работа е лимитирани на
20 соработници , флексибилно работно време , без шеф , се работи од секаде , за
Повеке детаљи јавете се на бројот : 078413239 или пратете CV на маил : h.nikola88@yahoo.com
Потенцијална заработка: минимум 100$ до 1000$ неделно!!!
Запомнете! Можноста е само за сериозни луѓе кои што се спремни да направат све за своите
соништа ! Побрзајте местата се лимитирани!
За посериозните луѓе бесплатна обука од 15часа месечно ( Вредноста на обуката : 500$ )

Контакт:

Обjавено од: Nikola
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:401
Истекува: 02.03.2018 (istekao)
Објавен: 03.09.2017Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu