Магацински простор за производство или видео аудио продукција | Огласи за Магацини

Магацински простор за производство или видео аудио продукција | Огласи за Магацини
Магацински простор за производство или видео аудио продукција

Оглас:

Oglas je istekao

Се нуди за издавање магацински простор од 300 квадрати. Просторот се наоѓа на поткровје, самиот магацин има товарен лифт. Просторот е погоден за производство, видео/аудио продукција, фото студио или складирање... Магацинот се наоѓа на Бул. Борис Трајковски ( стара Првомајска) спроти Усје, на само 4 км од центарот на градот и има 24 часа обезбедување. Цена по договор.

Контакт:

Обjавено од: robert
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:392
Истекува: 28.03.2018 (istekao)
Објавен: 29.09.2017Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu