Магацински простор | Огласи за Магацини

Магацински простор | Огласи за Магацини
Магацински простор

Оглас:

Oglas je istekao

Се издава магацински простор од 200 м2 со локација спроти Усје на само 4 км од центарот на градот, обезбеден 24/7 од агенција за обезбедување.

Контакт:

Обjавено од: robert
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:331
Истекува: 28.03.2018 (istekao)
Објавен: 29.09.2017Предходни

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu