Klima servis | Огласи за Услуги

Klima servis | Огласи за Услуги
Klima servis

Оглас:

Oglas je istekao

ВРШИМЕ.
1.Монтажи Демонтажи
2.Хемиско Чистење
3.Полнење Со Фреон
4.Промена на Компресор
Секаков вид На Дефект.

Ваше е да се Јавите а Преостанатото е наша Грижа
www.facebook.com/SanikoMK
077-583-877

Контакт:

Обjавено од: saniko
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:686
Истекува: 06.10.2018 (istekao)
Објавен: 11.10.2017Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu