Барам на поклон домашен миленик | Огласи за Други

Барам на поклон домашен миленик | Огласи за Други
Барам на поклон домашен миленик

Оглас:

Зајак, хрчак, морско прасе, папагал [имам кафез], риби [имам аквариум со филтер и греач] исл, само не можам овој момент да вдомам кучиња и мачки.. ;-)
071 574 811 [+Viber]

Контакт:

Обjавено од: Дарко
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:420
Истекува: 28.10.2018 (оште 32 дни)
Објавен: 02.11.2017Предходни

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu