Издавам стан | Огласи за Станови

Издавам стан | Огласи за Станови
Издавам стан

Оглас:

Издавам еднособен стан во Автокоманда, 32 m? на приземје со парно 24/7, комплетно опремен. Слободен од 01.01.2018 год. „Не се издава за дочек на нова година“. Контакт: Кире 070/355-135

Контакт:

Обjавено од: keti
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:231
Истекува: 31.05.2018 (оште 6 дни)
Објавен: 02.12.2017Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu