Регрутирање на инженери и техничари | Огласи за Работа

Регрутирање на инженери и техничари | Огласи за Работа
Регрутирање на инженери и техничари

Оглас:

Oglas je istekao

Како дел од изградбата на голема локална индустриска структура за производство на храна, бараме техничари и инженери во следниве области
Градежништвото
Биохемија
Електрично инженерство
Електронски и електрична енергија.
Индустриска хемија.
Механичко производство
Индустриско одржување
Агрономија

Заинтересираните страни се молиме да ни ја испратат апликацијата (CV и диплома) со наведување на насловот на посакуваната позиција на адресата marija.officeworkg@gmail.com

Контакт:

Обjавено од: MArija
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:378
Истекува: 12.07.2018 (istekao)
Објавен: 13.01.2018Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu