Регрутирање на сметководители и менаџери | Огласи за Работа

Регрутирање на сметководители и менаџери | Огласи за Работа
Регрутирање на сметководители и менаџери

Оглас:

Oglas je istekao

Друштво за осигурување итно бара сметководители и менаџери да ги извршуваат своите активности во своите различни локални агенции. Испратете ги вашите досиеја (биографија и диплома) да marija.officeworkg@gmail.com

Контакт:

Обjавено од: MArija
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:432
Истекува: 12.07.2018 (istekao)
Објавен: 13.01.2018Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu