Лектор (Lektor) | Огласи за Услуги

Лектор (Lektor) | Огласи за Услуги
Лектор (Lektor)

Оглас:

Oglas je istekao

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи на филмови, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот.

dijana.ristova001@yahoo.com

www.lektormk.mk

Контакт:

Обjавено од: Дијана Ристова
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:569
Истекува: 22.10.2018 (istekao)
Објавен: 25.04.2018Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu