Се продава ормар | Огласи за Мебел

Се продава ормар | Огласи за Мебел
Се продава ормар

Оглас:

Oglas je istekao


Се продава ормар Поради селидба се продава ормар во боја на цреша, со дел како гардеробер и фиоки и со дел со полици. Димензиите се: висина 210 цм, ширина 100 цм и длабочина 52цм. Се продава ормарот со фиоките од лева страна, другиот е веќе продаден со фиоки од десна страна. Цена 3500денари.
Контакт:078 45 88 78

Контакт:

Обjавено од: boki dom
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:377
Истекува: 05.11.2018 (istekao)
Објавен: 09.05.2018Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu