Се продава канцелариско биро | Огласи за Мебел

Се продава канцелариско биро | Огласи за Мебел
Се продава канцелариско биро

Оглас:

Поради селидба се продава демонтирано канцелариско биро,калвадос боја,димензии должина 158цм, ширина 80цм,висина 70цм.Цена 2500 денари.Контакт 078 45 88 78

Контакт:

Обjавено од: Jordan
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:179
Истекува: 24.11.2018 (оште 39 дни)
Објавен: 28.05.2018Предходни

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu
Oglasi za Мебел