Издавам наместен нов стан кај Стара рampa | Огласи за Станови

Издавам наместен нов стан кај Стара рampa | Огласи за Станови
Издавам наместен нов стан кај Стара рampa

Оглас:

Oglas je istekao

Издавам наместен нов стан кај Стара рампа, КиселаВода, 2-ри кат, со тараса, вселив од 5-ти август

Контакт:

Обjавено од: goran
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:385
Истекува: 21.01.2019 (istekao)
Објавен: 25.07.2018Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu
Oglasi za Станови