Lektor (Лектор) | Огласи за Услуги

Lektor (Лектор) | Огласи за Услуги
Lektor (Лектор)

Оглас:

Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи на филмови, стручна литература... Цената е по договор, во зависност од обемот на материјалот.

dijana.ristova001@yahoo.com

www.lektormk.mk

Контакт:

Обjавено од: Дијана Ристова
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:957
Истекува: 10.10.2019 (оште 20 дни)
Објавен: 15.10.2018Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu