Понуда на заеми меѓу поединци за лицата со финансиски потешкотии | Огласи за Услуги

Понуда на заеми меѓу поединци за лицата со финансиски потешкотии | Огласи за Услуги
Понуда на заеми меѓу поединци за лицата со финансиски потешкотии

Оглас:

Oglas je istekao

Вие сте личност со добар карактер и ви требаше кредит за да се соочите со финансиските тешкотии што треба конечно да излезете од ќор-сокакот што ги испровоцира банките, со отфрлање на вашите досиеја за барање кредити.
Ние ви нудиме кредити од 5 до 30 години во зависност од бараната сума. Нашата каматна стапка е 1,5 до 3% во зависност од износот на кредитот.
 За повеќе информации ве молиме контактирајте со нас:
Е-пошта: particulierscreditfinance@gmail.com

Контакт:

Обjавено од: particuliers
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:503
Истекува: 26.04.2019 (istekao)
Објавен: 28.10.2018Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu