Kontakt - Продавам плацеви во Крива Паланка | Огласи за Плацови

Kontakt - Продавам плацеви во Крива Паланка | Огласи за Плацови


Контактираj

Контактираj

Контактираj дo Lidija Velcevska-Stojanovska.
Вашиот име
Email
Порака

 Продавам плацеви во Крива Паланка

Оглас:

Oglas je istekao

Се продава плодно, обработливо земјоделско земјиште, пасишта, земјиште под зграда, шуми во кривопаланечко, К.О. МАЛА ЦРЦОРИЈА, со површина од 45 000м2 и уредна документација. Покрај основнитe култури, погодно за одгледување и на лековити, ароматични и зачински растенија. Местоположбата и можноста за пренамена во градежно земј. создаваат услови за отворање на различни бизниси: фарми, штали, угостителски и деловни објекти, фабрики, магацини, поставување соларни панели за производство на електрична енергија. Контак: 070 403 780, 076 222 954.

Контакт:

Обjавено од: Lidija Velcevska-Stojanovska
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:720
Истекува: 18.09.2019 (istekao)
Објавен: 22.03.2019Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu
Oglasi za Плацови