Симпатична и игрива Teacup Померанец кученца за продажба | Огласи за Кучиња

Симпатична и игрива Teacup Померанец кученца за продажба | Огласи за Кучиња
Симпатична и игрива Teacup Померанец кученца за продажба

Оглас:

Oglas je istekao

Симпатична и игрива Teacup Померанец кученца за продажба
Симпатични и разиграни, регистрирани Померанец кученца кои имаат потреба од ДОМАЌИНСТВО дома. Барате некој кој има време да си игра со нив секој ден и да ги однесе на прошетка тука и таму (што го сакаат). По можност не некој кој ќе ги засолни додека работат на работа со полно работно време. Тие веќе се обучени за кученце. Мора да има трпеливост за време на кученцата - особено за време на повторното испраќање на текстот.

Контакт:

Обjавено од: van
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:435
Истекува: 30.10.2019 (istekao)
Објавен: 03.05.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu