Очаровани кучиња од Њуфаундленд | Огласи за Кучиња

Очаровани кучиња од Њуфаундленд | Огласи за Кучиња
Очаровани кучиња од Њуфаундленд

Оглас:

Oglas je istekao

Очаровани кучиња од Њуфаундленд
Овие слатки кученца се 14 недели, имам еден маж и една жена. Тие се многу приврзани, разиграни, интелигентни и се актуелни на сите нивни вакцини. Тие се подготвени да одат во секое време од сега.

Контакт:

Обjавено од: van
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:539
Истекува: 30.10.2019 (istekao)
Објавен: 03.05.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu