Фантастични малтешки кученца за продажба | Огласи за Кучиња

Фантастични малтешки кученца за продажба | Огласи за Кучиња
Фантастични малтешки кученца за продажба

Оглас:

Oglas je istekao

Фантастични малтешки кученца за продажба
Сите наши кученца се грижат и се сакаат. тие ќе го променат вашиот дом. Веројатно се проверуваат, се регистрираат во акција и во моментов се на нивни вакцини. Тие се пријателски расположени кон нови луѓе и се согласуваат со деца и други домашни животни, тие се обучени за куќа и медиокритет, ќе дојдат со сите потребни документи вклучувајќи мени за храна , заинтересираните лица треба да се чувствуваат слободни да контактираат. ве молиме контактирајте со нас со валидна за повеќе слики и детали.

Контакт:

Обjавено од: van
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:512
Истекува: 30.10.2019 (istekao)
Објавен: 03.05.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu