Убаво се гледа сибирски хаски кученца за продажба | Огласи за Кучиња

Убаво се гледа сибирски хаски кученца за продажба | Огласи за Кучиња
Убаво се гледа сибирски хаски кученца за продажба

Оглас:

Oglas je istekao

Убаво се гледа сибирски хаски кученца за продажба
Последните две фантастични сини очи сибирски ќерки кученца. еден маж и жени со сини очи, 12 недели. Биле проверени и актуелни со црви и биле третирани за болви! Добро со деца и други кучиња. Мајка е регистрирана КК. Депозит беше земен, но поради време wasters се врати за продажба!

Контакт:

Обjавено од: van
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:566
Истекува: 30.10.2019 (istekao)
Објавен: 03.05.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu