Прекрасни германски овчарски кученца за продажба. | Огласи за Кучиња

Прекрасни германски овчарски кученца за продажба. | Огласи за Кучиња
Прекрасни германски овчарски кученца за продажба.

Оглас:

Oglas je istekao

Прекрасни германски овчарски кученца за продажба.
Прекрасен германски овчар кученца за продажба. Кучињата се претвориле 12 недели и сега се подготвени да се запознаат со своето ново семејство со љубов. Тие се актуелни на сите снимки, обучени со медиокритет, регистрирани се AKC и имаат одличен педигре. Ќе дојде со сите документи. Ние бараме совршен дом за нив, каде што ќе бидат прикажани љубов и грижа

Контакт:

Обjавено од: van
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:438
Истекува: 30.10.2019 (istekao)
Објавен: 03.05.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu