Продавам детски велосипеди и тротиент | Огласи за Детски

Продавам детски велосипеди и тротиент | Огласи за Детски
Продавам детски велосипеди и тротиент

Оглас:

Oglas je istekao

Продавам три детски велосипеди и еден мал торотинет. Цената на сите вкупно изнесува 4000 ден. Поединечно за најголемиот велосипед е 2500 ден., за велосипедот со средна големина е 1500 ден., за најмалиот велосипед е 1000 денари а за тротинетот е 500 ден.

Контакт:

Обjавено од: Valentina
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:489
Истекува: 05.01.2020 (istekao)
Објавен: 09.07.2019Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu