Кученцата на Бихон Фриз сега се достапни. | Огласи за Кучиња

Кученцата на Бихон Фриз сега се достапни. | Огласи за Кучиња
Кученцата на Бихон Фриз сега се достапни.

Оглас:

Кученцата на Бихон Фриз сега се достапни.
 Пријателски и сигурни кутриња навикнати на мали деца и други кучиња. Момци и девојчиња, двајцата родители можат да се видат. Стари 8 недели, црви и подготвени да одат во нови домови.

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:119
Истекува: 08.02.2020 (оште 113 дни)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu