Кученца Доберман! | Огласи за Кучиња

Кученца Доберман! | Огласи за Кучиња
Кученца Доберман!

Оглас:

Oglas je istekao

Кученца Доберман!
Да ви даде слика во неговиот лик, тој многу го крши стереотипот за тоа што Доберман е застрашувачка и непријателска, бидејќи е многу пријателски расположен и разигран со луѓето и кучињата. Со тоа, речено, тој е и заштитник и за мене и за секој што добро го познава, што е природно само за расата.
Како кученце тој бил:
Скриниран за болест Фон Вилебранд (VWD) и се покажа дека е јасен.
Неговото срце беше тестирано и беше откриено дека е здраво и силно.
Вакцинирани до август 2019 година.
Неговите родители резултатите на колкот биле со добар стандард што не укажувало на генетска расположение за дисплазија на колкот што може да биде чест проблем кај поголемите кучиња.

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:546
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu