Кукавички кокер Спаниел | Огласи за Кучиња

Кукавички кокер Спаниел | Огласи за Кучиња
Кукавички кокер Спаниел

Оглас:

Oglas je istekao

Кукавички кокер Спаниел
Убави кутри на кокер Шпаниел. Многу ovingубов и affубов, игра добро со други кучиња и деца.
Тој е обучен да ги користи влошките за кученца. Во моментов работам 5 дена во неделата во БЕЛГИЈА и мојот партнер е на почетокот на двегодишен проект. За жал, не можеме да му дадеме време што го заслужува.

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:696
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu