Кутрињата од Бигл многу зачудувачки! | Огласи за Кучиња

Кутрињата од Бигл многу зачудувачки! | Огласи за Кучиња
Кутрињата од Бигл многу зачудувачки!

Оглас:

Oglas je istekao

Кутрињата од Бигл многу зачудувачки!
Кутрињата „Бигл“ добро со децата и другите кучиња прават идеално семејство милениче. Сака гушкања и гужва, обожава да игра и да трча наоколу со играчки. Волјата ќе дојде со храна и играчки и влошки за кученца. Водач и колектор плус прицврстување. Мораме да го пренесеме како земјопоседник е смешно кога ги имаме.
Нема да губите време или да ги задржувате броевите.
Кученцето нема да одам само во секој дом.
Подготвени да заминат сега.
Би одговарал на некој со градина.

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:497
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu