Четири кутри Shih Tzu подготвени! | Огласи за Кучиња

Четири кутри Shih Tzu подготвени! | Огласи за Кучиња
Четири кутри Shih Tzu подготвени!

Оглас:

Oglas je istekao

Четири кутри Shih Tzu подготвени!
Имам 4 кученца Ших Цу за продажба 2 момчиња и 2 девојчиња сите во многу добро здравје. Мама и тато се Ших Цус и може да се видат со кутриња. Willе биде подготвен да замине 15 / август / 19

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:513
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu