Кавалискиот крал Чарлс С паниелс | Огласи за Кучиња

Кавалискиот крал Чарлс С паниелс | Огласи за Кучиња
Кавалискиот крал Чарлс С паниелс

Оглас:

Oglas je istekao

Кавалискиот крал Чарлс С паниелс
Неверојатни со пријателски темпераменти израснати околу деца и други кучиња.
Makeе направат фантастични семејни миленици или работни кучиња.
Comeе дојде болва и црв.
Роден на 29 јуни подготвен од сонцето 29 август
Може да одржи до после празниците

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:645
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu