Померански пупиња! | Огласи за Кучиња

Померански пупиња! | Огласи за Кучиња
Померански пупиња!

Оглас:

Oglas je istekao

Померански пупиња!
Последно преостанато померанско кутре за продажба.
Таа е регистрирана КЦ и е инокулирана. Таа е израсната на природна диета, сега е подготвена да ја напушти засекогаш дома.
Двете нејзини родители живеат со мене, така ќе бидат достапни за прегледување на кој било иден потенцијален сопственик. Оваа раса е придружник куче и како таква не е погодна за луѓе кои се на работа цел ден, бидејќи тоа би предизвикало вознемиреност кај кучето

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:550
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu