Доста кученца Doodle Boomer! | Огласи за Кучиња

Доста кученца Doodle Boomer! | Огласи за Кучиња
Доста кученца Doodle Boomer!

Оглас:

Oglas je istekao

Доста кученца Doodle Boomer!
Зачудувачки ѓубре од 3 момчиња. Кученцата се појдовни и смели, навикнати на сите погледи и звуци што би ги очекувале во едно зафатено домаќинство. Се користи за други кучиња и деца. Двајцата родители се наследни јасно на PRA. Кученцата ќе биде проверена со ветеринар, црв и ажурирана линија. Само семејни домови што сакаат.
Среќна што ги натера да останат на одмори.

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:546
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu