Француски булдози за продажба! | Огласи за Кучиња

Француски булдози за продажба! | Огласи за Кучиња
Француски булдози за продажба!

Оглас:

Oglas je istekao

Француски булдози за продажба!
Поради губење време!
Ова 3-то старо згодно момче Pure Bred Bulldog е с? уште достапно и подготвено да оди во неговиот засекогаш дом!
Тој е многу пријателски расположен, паметен и добро социјализиран.
И двајцата родители можат да се видат. Мајка е куче на медицинска помош, а татко е XL
Одлично семејство миленичиња!
Одлично со деца и други миленичиња,

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:706
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu