Златни ретривер кутриња | Огласи за Кучиња

Златни ретривер кутриња | Огласи за Кучиња
Златни ретривер кутриња

Оглас:

Oglas je istekao

Златни ретривер кутриња
Тие се стари 12 недели и се подготвени да заминат отсега. Тие се бегалци и црвени до денес. Тие веќе се толку разиграни лудости и сакаат мали нешта и се хранат сами и уживаат во нова храна. тие ќе бидат целосно одморени. Мама подготвена за заминување. Гледањето е задолжително бидејќи сликите не прават правда. Мама и тато се и домашни миленици и може да се види кога ќе сретнете кутриња, и двајцата се прекрасни пријатни. Т Куп Чивахуас.
БЕЗ СТРАНИЦИ
само сериозни прашања

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:657
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu