Ретривер кутриња од Лабрадор! | Огласи за Кучиња

Ретривер кутриња од Лабрадор! | Огласи за Кучиња
Ретривер кутриња од Лабрадор!

Оглас:

Oglas je istekao

Ретривер кутриња од Лабрадор!
Со жалење, морам да го продадам моето прекрасно куче. Таа е срамежлива и треба многу внимание. Поради работа со полно работно време, не можам да give го дадам она што needs треба. Таа ќе стане посигурна откако ќе се запознае со вас. Таа би одговарала за некој што има деца или на некој што има многу време. Само сакам таа да оди во среќен и lубовен дом каде што знам дека ќе се грижи. Било какви прашања / прашања, ве молиме телефон / е-пошта!

Контакт:

Обjавено од: chernenko696
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:545
Истекува: 08.02.2020 (istekao)
Објавен: 12.08.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu