rent-adress | Огласи за Услуги

rent-adress | Огласи за Услуги
rent-adress

Оглас:

Oglas je istekaoСакате да работите со Вашата сопствена компанија (фирма) во Германија?
Или Ви треба една германска компанија (фирма)?
Ние Ви нудиме

готови

германски фирми (евидентирани во АПР во Германија, без долгови, со
внесен капитал, вклучувајќи го и германскиот даночен број, интернационалниот даночен број,
активна жиро-сметка и седиште на фирмата во Минхен).
Ние можеме да Ви помогнеме и при основање на германска фирма според Вашите желби и
потреби.
Со задоволство Ви даваме на располагање основен капитал за основање на фирмата.
Ви нудиме службени/работни адреси во Германија/ во Минхен.
По желба нудиме и сметководствени услуги.
Останатите услуги кои ги нудиме можете да ги прочитате на страната
www.rent-adress.com
.
Имате прашања? Потребни Ви се повеќе информации? Контактирајте н? на
:
Mail: kontakt@rent-adress.com
Telefon: +49-89-201 840 55
Viber I Whatsapp : +49-176-216 458 65

(во работен ден од 9.00 до18.00)

Контакт:

Обjавено од: rent-adress
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:204
Истекува: 15.11.2019 (istekao)
Објавен: 16.10.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu