Лектор по македонски јазик | Огласи за Услуги

Лектор по македонски јазик | Огласи за Услуги
Лектор по македонски јазик

Оглас:

Oglas je istekao

Овластен лектор по македонски јазик, врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик (текстови, книги, ТВ-презентации и содржини, семинарски и дипломски работи, магистерски или докторски трудови, медицински упатства, прирачници, брошури, законски прописи и акти, секаков вид списанија, како и сите видови преводи). Цената е според договор во зависност од обемот на материјалот и рокот за којшто треба да се сработи. На ваше барање ќе добиете уверение за положен испит за лектор заверено на нотар и изјава дека текстот е лекториран со печат и потпис.

Контакт:

Обjавено од: петре
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:554
Истекува: 30.05.2020 (istekao)
Објавен: 02.12.2019Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај

Error occurred
We are sorry, but an unexpected error occurred and the system could not continue serving you. Please contact the webmaster at this site kupuvam.prodavam@gmail.com and report the problem, along with the error message printed below. Please include any other information which may be useful to the webmaster.

Invalid MySql query
Table './oglasima_oglasa/phpclass_search' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed