Се изнајмува наместен стан | Огласи за Станови

Се изнајмува наместен стан | Огласи за Станови
Се изнајмува наместен стан

Оглас:

Oglas je istekao

Се издава наместен стан 40 м2 на последна 23ка кај Цветен пазар.Станот располага со дневен престој со кујна плус помала соба.Има парно.Погоден за студенти и самци.Слободен од 10 ти јануари

Контакт:

Обjавено од: x
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:295
Истекува: 12.01.2020 (istekao)
Објавен: 13.12.2019Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu
Oglasi za Станови