1 собен ненамештен стан во строг центар во Куманово | Огласи за Станови

1 собен ненамештен стан во строг центар во Куманово | Огласи за Станови
1 собен ненамештен стан во строг центар во Куманово

Оглас:

Oglas je istekao

Издавам еднособен ненамештен стан во строг центар во Куманово од 01.03.2020 година.

Контакт:

Обjавено од: Zoran
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:390
Истекува: 04.07.2020 (istekao)
Објавен: 06.01.2020Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu