Прекрасен Ших Цу за продажба. | Огласи за Кучиња

Прекрасен Ших Цу за продажба. | Огласи за Кучиња
Прекрасен Ших Цу за продажба.

Оглас:

Oglas je istekao

Прекрасен Ших Цу за продажба.
Симпатична кученца Ших Цу Многу добро социјализирани, јадењето тврда храна и многу разигран, одличен темперамент, обучен тоалет, навикнат на деца, се одгледуваат во нашиот семеен дом со други домашни миленици. Кученцата ќе биде верификувана, микрочип, целосно црвена и бегалка, ПЕ-педигре се регистрира и доби прва вакцинација пред да се пресели во нивните нови домови
(Whatsapp 32460217335) или (viber 237679571657)

Контакт:

Обjавено од: andressmarks
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:136
Истекува: 10.03.2020 (istekao)
Објавен: 09.02.2020Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu