Се издава стан во К. Вода | Огласи за Станови

Се издава стан во К. Вода | Огласи за Станови
Се издава стан во К. Вода

Оглас:

Станот е наместен. Се наоѓа на главната улица после општината спроти Тинекс. На 1 спрат има 2 соби мала кујна и купатило. 072 230 558

Контакт:

Обjавено од: Владимир Костовски
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:26
Истекува: 21.02.2021 (оште 150 дни)
Објавен: 25.08.2020Предходни

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu