Плац на Водно | Огласи за Плацови

Плац на Водно | Огласи за Плацови
Плац на Водно

Оглас:

Се продава плац на Водно од 440м2, на тивко место, близу Соравиа ресорт, со одличен поглед и можност за градба од вкупно 444м2, на земјиште во пад/косина, што овозможува дополнителни поволности, а за 15 милиони денари.
Контакт: Игор 071762090

Контакт:

Обjавено од: Igor
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:102
Истекува: 22.03.2021 (оште 63 дни)
Објавен: 23.09.2020Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu