машки и женски кутриња пудлица достапни сега | Огласи за Кучиња

машки и женски кутриња пудлица достапни сега | Огласи за Кучиња
машки и женски кутриња пудлица достапни сега

Оглас:

машки и женски кутриња пудлица достапни сега
Многу сум среќен што го објавив доаѓањето на моите шест убавици
играчки кутриња пудлица и момче и девојче,
Тие ќе бидат вакцинирани микрочипирани плима и црви и целосно
ветеринар проверен, тие имаат боја на кајсија и црвена лисица
малку буци топчиња од пената, сите имаат различни темпераменти
и тие беа прекриени во нашата кујна каде што има с?
апарати за домаќинство деца внуци мачки и други
кучиња тие биле добро социјализирани и имаат многу милувања (whatsapp или viber +33751285249)

Контакт:

Обjавено од: zdranko
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:16
Истекува: 17.09.2021 (оште 156 дни)
Објавен: 21.03.2021Предходни

Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај
 Slicni oglasi za pretragu