Kontakt - машки и женски кутриња пудлица достапни сега | Огласи за Кучиња

Kontakt - машки и женски кутриња пудлица достапни сега | Огласи за Кучиња


Контактираj

Контактираj

Контактираj дo zdranko.
Вашиот име
Email
Порака

 машки и женски кутриња пудлица достапни сега

Оглас:

Oglas je istekao

машки и женски кутриња пудлица достапни сега
Многу сум среќен што го објавив доаѓањето на моите шест убавици
играчки кутриња пудлица и момче и девојче,
Тие ќе бидат вакцинирани микрочипирани плима и црви и целосно
ветеринар проверен, тие имаат боја на кајсија и црвена лисица
малку буци топчиња од пената, сите имаат различни темпераменти
и тие беа прекриени во нашата кујна каде што има с?
апарати за домаќинство деца внуци мачки и други
кучиња тие биле добро социјализирани и имаат многу милувања (whatsapp или viber +33751285249)

Контакт:

Обjавено од: zdranko
Posaljite Email: Контактирај
Прегледан:197
Истекува: 17.09.2021 (istekao)
Објавен: 21.03.2021Следна

Подобни огласи Огласи од този човек Контактирај

Error occurred
We are sorry, but an unexpected error occurred and the system could not continue serving you. Please contact the webmaster at this site kupuvam.prodavam@gmail.com and report the problem, along with the error message printed below. Please include any other information which may be useful to the webmaster.

Invalid MySql query
Table './oglasima_oglasa/phpclass_search' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed