Магацини - oglasa.com

Магацини - oglasa.comОглас за Магацински простор

Магацински простор


Се издава магацински простор од 200 м2 со локација спроти Усје на само 4 км од центарот на градот, обезбеден 24/7 од агенција ...
Магацини
Оглас за Магацински простор за производство или видео аудио продукција

Магацински простор за производство или видео аудио...


Се нуди за издавање магацински простор од 300 квадрати. Просторот се наоѓа на поткровје, самиот магацин има товарен лифт. Про ...
Магацини

 Poslednji za pretragu