Плацови - oglasa.com

Плацови - oglasa.comОглас за Продавам плацеви во Крива Паланка

Продавам плацеви во Крива...


Се продава плодно, обработливо земјоделско земјиште, пасишта, земјиште под зграда, шуми во кривопаланечко, К.О. МАЛА ЦРЦОРИЈА ...
Плацови

 Poslednji za pretragu