Станови - oglasa.com

Станови - oglasa.comОглас за Се издава стан во К. Вода

Се издава стан во К. Вода


Станот е наместен. Се наоѓа на главната улица после општината спроти Тинекс. На 1 спрат има 2 соби мала кујна и купатило. 07 ...
Станови
Оглас за 1 собен ненамештен стан во строг центар во Куманово

1 собен ненамештен стан во строг центар во...


Издавам еднособен ненамештен стан во строг центар во Куманово од 01.03.2020 година. ...
Станови

 Poslednji za pretragu